Συμβουλευτικές υπηρεσίες πληροφορικής

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς για να επιλέξετε τις καλύτερες λύσεις για την επιχείρησή σας.

Η ανάπτυξη της επιχείρησής σας επιτυγχάνεται με τη σωστή δουλειά την κατάλληλη στιγμή. Ταυτόχρονα  οι άστοχες αλλαγές και οι ακατάλληλες λύσεις μπορούν να βλάψουν την απόδοσή σας.

Τι θα σκεφτόσασταν αν σας λέγαμε ότι με τον σωστό συνδυασμό λογισμικού και  υπηρεσιών θα εξοικονομούσατε χρήματα ενώ παράλληλα θα σας βοηθούσαν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας;

Σας φαίνεται αδύνατο; Δεν είναι όμως!

Προσαρμοσμένες Υπηρεσίες Ανάπτυξης Λογισμικού

Εκπαίδευση

Υλοποιούμε ειδικά προγράμματα εκπαίδευσης έτσι ώστε οι τελικοί χρήστες να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες κάθε λύσης με βάση τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σας.

Υποστήριξη

Διαθέτουμε συνεργάτες με ισχυρές δεξιότητες και μεγάλη εμπειρία σε θέματα εφαρμογών  που μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης  με στόχο την αδιάλειπτη λειτουργία του λογισμικού στην επιχείρηση.

Συμβουλευτική

Προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και  πληροφορική και προτείνουμε λύσεις που συμβάλλουν αποφασιστικά στη διαφοροποίηση της λειτουργίας μίας επιχείρησης από τους ανταγωνιστές της.

Συντήρηση βάσης δεδομένων

Παρακολουθούμε προληπτικά τις βάσεις δεδομένων με σκοπό την βελτιστοποίηση τους κάνοντας συγχρόνως ορισμένες βελτιωτικές αλλαγές για την καλύτερη τεχνική λειτουργία των εφαρμογών για την αποφυγή μελλοντικών δυσλειτουργιών.

Υλοποίηση

Σχεδιάζουμε λεπτομερείς διαδικασίες που να ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες κάθε επιχείρησης καθώς πιστεύουμε ότι αποτελούν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας ενός έργου.

Οι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για να αυξήσετε την παραγωγικότητα, να βελτιώσετε την αποδοτικότητα και να διευκολύνετε τη δουλειά σας χωρίς να σας κοστίσει μια περιουσία.
Οι συνεργάτες μας

Πώς δουλεύουμε

Οι συνεργάτες μας πραγματοποιούν συναντήσεις με τους υπευθύνους και συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με την υπάρχουσα λύση και τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης.

Με βάση τα δεδομένα αυτά αναλύουμε τα κύρια κενά και σχεδιάζουμε τους τρόπους βελτίωσης των διαδικασιών της επιχείρησης.

Επιλέγουμε τις κατάλληλες λύσεις, αξιολογώντας τους κινδύνους, το κόστος και τα οφέλη, για να προτείνουμε την καλύτερη επιλογή.

Συνδεθείτε με τους ειδικούς!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.